Original Art for the Sophisticated and the Savage

Jyrki Heikkinen – Listen Carefully

Kutikuti kollektiivi

Serigrafia paperille
2015
42 x 59 cm

70 129 

Poista
Kysy teoksesta Osamaksu
tuotetunnus (SKU) 4310 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , ,

Mikko Väyrynen, Norm. Numeroitu ja signeerattu serigrafiavedos, editio 25.

Nykysarjakuvakollektiivi Kutikuti julkaisee käsin painettuja serigrafiasarjoja taiteiljoiltaan. Teokset ovat herättäneet kiinnostusta etenkin ulkomailla. Teoksista koostuva näyttelykokonaisuus Tempora Mutantur kiertää maailmalla pysähtyen vuoden 2016 aikana noin kymmenellä eri paikkakunnalla mm. Sveitsissä, Latviassa ja Venäjällä.

Työt on painettu laadukkaalle Munken Pure 240 gsm -paperille. Vankan paperinsa ansiosta A2 -kokoisen teoksen voi ripustaa sellaisenaan vaikkapa klipsuilla.

 

KEHYSTYS

Halutessasi voit tilata teoksen kätevästi myös valmiiksi kehystettynä. Kehystyksen toteuttaa kauttamme helsinkiläinen kehystämö Kamiter Ars.

Kehyksenä on laadukas musta Nielsen 50 x 70 cm alumiinikehys, käsin leikattu happovapaa passepartout-pahvi ja lasi. Kehystyksen hinta 59 € sisältää työn, materiaalit ja arvonlisäveron. Kysy myös yksilöllisiä kehystysvaihtoehtoja ottamalla yhteyttä gallery@tabulaland.com.

Huomaathan, että kehystetyllä tuotteella ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.

Mitat 42 x 59 cm
Toimituskulut

alk. 9 €

Toimitusaika

alk. 4 – 6 arkipäivää kotimaassa

Kehystys

Ei, Alumiinikehys musta

Nouto

Nouto Helsingistä 0 €

Kutikuti on vuonna 2005 perustettu nykysarjakuvayhdistys, jonka jäsenistöön kuuluu tällä hetkellä 49 nykysarjakuvan ammattilaista.

Omintakeisen tyylinsä ansiosta Kutikutista on tullut suomalaisen sarjakuvakentän kansainvälisesti tunnetuimpia ilmiöitä. Yhdistys kuratoi näyttelyitä maailmanlaajuisesti, julkaisee sarjakuva-albumeita, serigrafiasarjoja ja neljä kertaa vuodessa ilmestyvää Kutikuti -tabloidlehteä.

Lue lisää