TILAUKSET JA ASIAKASKYSELYT

info@tabulaland.com
+358 (0)40 705 3991 (arkisin 10-15)

TEOSTEN NOUTO JA SHOWROOM

Hämeentie 13 A, Helsinki
Vain ennakkovarauksella.
Sovi aika sähköpostitse gallery@tabulaland.com.

POSTIOSOITE

Tabulaland Oy
PL 354
00531 Helsinki

HALUATKO TABULALANDIN TAITEILIJAKSI?

Olemme kutsugalleria, mutta koska kyselyitä on tullut paljon, tässä ohjeet: lähetä meille omalla nimellä otsikoitu s-posti, jossa on yhteystietosi (puhelinnumero ja sähköposti) ja liitteenä 3-10 jpg/pdf-kuvaa teoksista, joita haluaisit meille tarjota sekä CV.

art@tabulaland.com

Tabulaland Art Store, Helsinki, Finland, y-tunnus 2667323-8

Tabulalandin tiimi

Aiju Salminen
Galleristi

Aiju on ammatiltaan freelancekuvittaja ja kuvataiteilija. Hän on pitänyt yksityisnäyttelyitä ja osallistunut yhteisnäyttelyihin mm. Berliinissä ja Tokiossa. Aijun perustama taidegalleria Kingi Kongi toimi Helsingin Vaasankadulla vuosina 2011-2012. Aiju vastaa gallerian kuratoinnista ja taiteilijakontakteista. Aiju on Suomen Kuraattorien Yhdistyksen jäsen.

gallery@tabulaland.com
+358 40 7053991

Saara Konttinen
Tuottaja

Kuvataiteesta ja elokuvista inspiroituva Saara on työskennellyt muun muassa festivaalituottajana ja ylläpitänyt verkkoyhteisöä sekä ohjannut animaatiolyhytelokuvia. Saara vastaa gallerian ylläpidosta, sisällöstä, markkinoinnista ja kaikenlaisista yhteistyökuvioista.

saara@tabulaland.com
+358 44 568 0219

Toni Jokinen
Hallintopäällikkö

Toni on ammatiltaan suunnittelija, joka vastaa gallerian liiketoiminnasta, taloudesta, hallinnosta ja sopimusasioista. Toni suhtautuu intohimoisesti musiikkiin, kuvataiteeseen ja kotimaisen taiteen edistämiseen. Taiteen lisäksi Tonia kiinnostaa matkailu, punk-musiikki, burleski, teen juonti ja jalkapallo.

toni@tabulaland.com

Elina Hakkarainen
Tilaustenkäsittelijä

 Rokkenrollista, punkista ja kantrista pitävä Elina on aikoinaan hankkinut keramiikka-alan muotoilijan koulutuksen. Elina vastaa siitä, että teokset toimitetaan sinulle nopeasti ja turvallisesti.

info@tabulaland.com