MAKSUTAVAT

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken. Lisäksi voit maksaa maksukorteilla Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard. Lisäksi voit maksaa laskulla tai osamaksulla (Jousto ja Everyday) sekä Paypal-palvelulla.

Maksunvälityspalvelut tuottaa Maksukaista (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4),

Jousto Laskulla saat 14 vrk maksuaikaa (laskutusmaksu 4.90 €). Lasku on saatavilla ostoksiin joiden loppusumma on max. 1000 €. Jousto Osamaksulla saat enimmillään 12 kk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 € ja kuukausikorko 2,42 %) max. 2000 € ostoksiin. Esimerkiksi 300 euron ostos 12 kk maksuajalla maksaa Jousto Osamaksulla 34 €/kk. Tämä summa sisältää laskutusmaksun ja kuukausittaisen nimelliskoron 2,42 %.

Everyday-joustoluoton luottoraja on väh. 300 € ja luotto on voimassa toistaiseksi. Maksaa voit kerralla seuraavan kuun lopussa (ilman kuluja) tai kuukausierissä. Kuukausierissä minimisuoritus 1/5 laskun loppusummasta, eräpäivän jälkeen avoimelle saldolle lasketaan 5 % kuukausikorko. Todellinen vuosikorko tyypilliselle 500 euron luotolle on 48,52 %.

Halutessasi voit myös ottaa yhteyttä suoraan galleriaan sähköpostitse (info@tabulaland.com) ja voimme neuvotella maksusuunnitelmasta suoraan kanssasi.

maksukaista_banneri